Logo

Arrachera House

Povestea noastră

Familia Arrachera House

Povestea noastră se bazează pe dorința de a pune la dispoziția tuturor pasionatilor în domeniul culinar și nu numai, oportunitatea de a descoperi tradiționalele rețete americane cu carne de vită.

În acest concept, orice detaliu este atent urmărit și împletit cu pasiunea de a oferi ceva special, unic pentru Constanța și pentru toți cei care ne vor trece pragul.

CALITATEA ESTE PE PRIMUL LOC

Calitatea legendarei Arrachera, alături de savoarea dată de cărbunele atent utilizat de către experimentații noștri bucătari, vă garantăm că vor transformafiecare vizita în restaurantul nostru într-o experiență de neuitat.

Iar pentru că obiectivul nostru principal este satisfacția totală a oaspeților noștri, vă asigurăm că suntem permanent deschiși pentru a primi din partea dumneavoastră, orice feedback ce poate aduce un plus de valoareacestui concept.

„Familia Arrachera House”

Restaurant Arrachera

Am pregătit SPECIALITĂȚI din carne de vita unice in Constanța

Vizualizează meniul Arrachera House

PASIUNE CULINARA

Vă oferim experiențe de neuitat

Călătorind in toată lumea,am fost fascinați de bucătăria mexicana,care este un amestec de elemente tradiţionale şi europene, si este cunoscută pentru varietatea de ingrediente, pentru decoraţiile colorate şi apetisante, dar şi pentru multitudinea condimentelor, majoritatea fiind specifice Mexicului.
Bucătăria mexicană are destule delicii pe care le-ar gusta oricine. Reţetele de burrito, quesadillas, tacos, flautas sunt foarte gustoase,pe scurt iți lasă gura apă.

Dacă toate acestea nu te convinge, atunci bucătăria mexicană trebuie încercată măcar pentru faptul că, din 2010, reţetele tradiţionale au intrat în patrimoniul universal UNESCO.

Galerie restaurant Arrachera

Locul ideal pentru o masă de neuitat